Seaside Grand Hotel Residencia

Seaside Grand Hotel Residencia

Dit luxe hotel ligt te midden van tropische tuinen, op 400 meter van de duinen van Maspalomas. Het is gebouwd in de stijl van een Spaans koloniaal dorpje en beschikt over slechts 94 kamers en suites, die uitzicht op het binnenland, het zwembad, de tuin of de duinen bieden.

Het restaurant staat bekend om de uitstekende keuken met authentieke Canarische specialiteiten, een breed scala aan internationale gerechten en heerlijke bijpassende wijnen. Het is ook mogelijk om te dineren in het restaurant van het naburige zusterhotel Seaside Palm Beach. Yoga en tai chi lessen zijn daar ook te volgen.

Met een spa- en wellnesscentrum is het hotel ideaal voor stellen en voor golf liefhebbers. Het hotel heeft speciale afspraken met de zes golfbanen op het eiland.

Het hotel biedt een individuele en persoonlijke sfeer en behoort tot ‘The Leading Hotels of the World’.

Spa

De uitgebreide en gevarieerde wellnessfaciliteiten als een zoutwaterzwembad, een stoombadsauna en zoutgrot nodigen uit om te ontspannen en te genieten. Na een sessie in de sauna of het stoombad wordt het wellnessprogramma afgerond met een koudwaterdompelbad, ijsfonteinen, multi-sensorische douches en rustzones. Met 7 behandelkamers en een ruime keuze aan behandelingen is het een plek voor totale ontspanning.

Aanbod

Boek een pakketreis inclusief vlucht! Meer info/boeken ...