Parklane Resort & Spa Limassol

Parklane Resort & Spa Limassol

Dit resort (open vanaf maart 2019) ligt ten oosten van de stad Limassol en is omgeven door een prachtige tuin van ongeveer 25 hectare  met olijf-, citroen- en palmbomen.

Een indrukwekkende plek om te ontspannen met onder meer de spa en drie zwembaden  (een met zout water) , die omringd zijn door cabana’s, waterbedden en loungeplekken. Vijf restaurants bieden een veelzijdig aanbod voor lunch en diner. Half-pension behoort tot de mogelijkheden.

Er worden diverse sportmogelijkheden en activiteiten voor zowel jong als oud aangeboden. Het ‘adults-only’ gedeelte heeft Lifestyle Suites en een apart zwembad, voor gasten zonder kinderen, terwijl gezinnen met jonge kinderen zich uitstekend vermaken bij Park Kidz.

Kalloni Spa

Met 3.000 m² aan faciliteiten biedt de spa diverse mogelijkheden voor Thallasotherapie. Twee buiten- en twee binnenbaden met zeewater, 12 behandelkamers en 3 spa-suites. Er is een ruime keuze aan behandelingen; van massages tot gelaats-, oog- en lichaamsbehandelingen. Ervaar de heilzame werking van het zeewater in deze spa!

Met hun mantra ‘Make everyone happy’ kunt u bij Parklane Resort & Spa de gemeende gastvrijheid waar Cyprus om bekend staat, ervaren.

De luchthavens van zowel Larnaca als Paphos liggen op circa 40-50 autominuten.

Aanbod

Boek een van de kamers of suites. Meer info/boeken ...