arrow_drop_up arrow_drop_down

Oman, meer dan alleen woestijn

Als lid van Healing Hotels of the World en winnaar van vele awards waaronder Oman’s Leading (Spa) Resort gedurende vele jaren is het Six Senses Zighy Bay in Oman een bijzondere wellnessbestemming.

Zighy Bay is gelegen op het schiereiland Musandam met een kust die bekend is vanwege de fjorden en de dhow, de traditionele vissersbootjes. Naast het vissen worden deze nu ook gebruikt om de toeristen de prachtige natuur met de dolfijnen en schildpadden te laten bewonderen.

Het resort heeft ook voor het design een prijs gewonnen en niet voor niets. Daar waar ook mogelijk hebben de kamers maar ook de ruimten in de spa zicht op het zandstrand en de zee. De yoga-sessies worden gehouden op een van de daken van de spa en de gasten worden gestimuleerd blootvoets te lopen op de zandpaden in het resort. Het resort en de spa hebben een overduidelijk commitment naar de natuur. Dit komt tot uiting door het gebruik van lokale materialen tijdens de bouw maar ook door zo min mogelijk plastic te gebruiken.

Six Senses is een gerenommeerde keten van spahotels en -resorts en de Spa van het resort biedt 9 behandelkamers, 2 hammams en biedt holistische en ontspannende programma’s waarbij natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. De internationale therapeuten combineren oosterse en westerse technieken met leefstijlprogramma’s om alle zintuigen in balans te brengen.

Het resort ligt op circa 90 minuten van Dubai en er zijn verschillende manieren om bij het resort aan te komen. Uiteraard per auto maar meer spectaculair is al paraglidend vanaf de bergen.

Aanbod

Het resort biedt diverse programma’s; van detox tot slaapverbetering en destressing.

Het resort biedt diverse kamertypen. Prijzen vanaf € 2.628 tot € 4.584 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een 2-persoonsvilla met privé zwembad.

Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen in bepaalde periodes. Zo ontvangt u 10% korting bij verblijf tot 31 augustus indien minimaal 30 dagen voor vertrek geboekt. Bij verblijf van 1 september tot 31 oktober ook 10% korting als u minimaal 60 dagen voor vertrek boekt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via onderstaand formulier.

  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.