Daios Cove – Kreta

Daios Cove - Kreta

Het luxe resort Daios Cove op Kreta is gelegen in de privacy van een ongerepte baai in Vathi bij Agios Nikolaos. De unieke locatie, samen met de opvallende architectuur, die op ingenieuze wijze het resort in zijn omgeving integreert, geeft als resultaat een plek vol schoonheid en sereniteit.

Dit luxe 5-sterrenhotel biedt een indrukwekkend uitzicht op zee met toegang tot het privé-strand. Kom hier volledig tot rust in dit resort met een ultramoderne spa,  overloopzwembad met zeewater, watersportcentrum, PADI duikcentrum, fitnessruimte, tennisbanen en mogelijkheden voor excursies naar de meest bezochte hotspots van Kreta, historische bezienswaardigheden en archeologische schatten. De Crystal Box is de plek voor een cocktail en het resort biedt verschillende restaurants waaronder de Beach House aan het strand en de Taverna voor de Griekse keuken.

Goco Spa

Resultaat-gerichte behandelingen gecombineerd met de wellnessfaciliteiten worden geboden in de 2500 m² grote Goco Spa. Ervaar een van de behandelingen in de outdoor cabanas of indoor behandelruimtes. Denk aan massages, ook thaise massage in de speciale thaimassageruimte, aloe vera facials en de Cretan Renaissance Ceremony met inheemse kruiden.

Geniet ook zeker van het binnenbad met hydrojets en de spa suite met sauna, stoombad, ijsfontein en belevenisdouches.

Aanbod

Meer info/boeken ...