Hotel Livada Prestige – Terme 3000 Moravske Toplice

Hotel Livada Prestige - Terme 3000 Moravske Toplice

Hotel Livada Prestige is het enige vijfsterrenhotel van Prekmurje, een regio in het noordoosten van Slovenië grenzend aan Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. In dit elegante hotel met een ontspannen sfeer ontdekt u de sensaties van Prekmurje direct in uw kamer, in de badkuip met zwart thermaal mineraalwater. Uniek in Europa.

Zwart thermaal water

Zwart thermaal mineraalwater is het kostbaarste bezit van Terme 3000 – Moravske Toplice, waar het al meer dan 60 jaar wordt gebruikt voor de behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat en reumatische aandoeningen. Dankzij bewezen gunstige effecten en hoge temperaturen aan de bron is het water uniek, niet alleen in Europa, maar ook op wereldschaal. Vanwege de geneeskrachtige stoffen van zwart thermaal mineraalwater heeft het Ministerie van Volksgezondheid van de Republiek Slovenië aan Terme 3000 – Moravske Toplice een concessie toegekend voor de uitvoering van gezondheidsprogramma’s waarbij dit water wordt gebruikt.

Gasten hebben onbeperkt toegang tot de Terme 3000 met binnenzwembaden, buitenzwembaden, aquapark en een fitnesscentrum.

Thermalium Medico-wellness Centre heeft het klassieke aanbod van wellnessbehandelingen maar ook  behandelingen met het zwart thermaal mineraalwater. Het centrum biedt ook gespecialiseerde medical-wellnessbehandelingen. Voor Thaise massages is het Thai Center de plek en een rondje sauna doen, kan in het Thermal Parc.

Het hotel heeft een eigen golfbaan met de langste fairway van Slovenië. Ook zijn er diverse activiteiten zoals aquarobics.

Verblijf in het hotel om te genieten van de heilzame werking van het thermale water of volg een speciale medical wellness kuur met specifieke behandelingen. Indicaties zijn spieren/gewrichten, huid/allergie en artritis/artrose.

Aanbod

Het resort biedt diverse kuren zoals een thermale vakantie inclusief toegang thermen, een reumakeur en medical wellnesskuren met 5 of 10 behandelingen. Meer info/boeken ...

Het is ook mogelijk te verblijven in appartementen zonder kuur. Meer info/boeken ...