Royal Hideaway Hotel La Bobadilla

Royal Hideaway Hotel La Bobadilla

In de landelijke bergachtige omgeving van Loja tussen Granada en de Costa del Sol ligt het unieke Royal Hideaway Hotel La Bobadilla,een symbool van het ‘Slow travel’ concept. Door de Mudejar-architectuur ziet het hotel er uit als een authentiek Andalusisch paleis en wordt omgeven door een grote tuin met daarin een buitenzwembad (seizoengebonden)  met Balinese bedden en parasols.

Verder biedt het hotel paddle-tennisbanen en wordt er een breed scala aan buitensportactiviteiten aangeboden om de gasten. Zo zijn er mogelijkheden om te paardrijden in de directe omgeving en zijn er tal van paden rond het hotel om te wandelen, mountainbiken of fietsen. Ook organiseert het hotel proeverijen van oliën en olijven uit de regio.

Het hotel heeft een hoogwaardig gastronomische aanbod waarin de vele Andalusië smaken, geuren en nuances terug te vinden zijn. Afhankelijk van het seizoen zijn er diverse mogelijkheden. La Finca wordt beschouwd als een van de beste restaurants in de omgeving en serveert internationale gerechten van alle 5 continenten met een bijbehorende wijnselectie. El Cortijo werkt met lokaal geproduceerde ingrediënten voor lunch of diner onder de sterrenhemel.

U-Spa

In de moderne U-Spa worden verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages aangeboden. Verder zijn er faciliteiten zoals een fitnessruimte, binnenzwembad, Finse sauna, Turks bad, contrastdouches en thermische ligstoelen.

Dit wellnesshotel is een perfecte plek om zowel de kust als het binnenland te ontdekken.  Zowel de kust als Granada met het Alhambra liggen op circa 70 km.

Aanbod

Meer info/boeken ...