Wellbeing Retreats

Even helemaal tot jezelf komen en de stress van alledag achter je laten. Een ieder heeft daar in onze drukke en soms stressvolle levens wel behoefte aan. Tijd voor jezelf nemen met andere ervaringen.


Dit kan tijdens een wellnessvakantie of wellbeing retreat in bijvoorbeeld een wellnesshotel waar ze een gevarieerd activiteitenprogramma bieden. Denk aan yoga, tai chi, begeleide wandelingen maar ook meditatie en (kook)workshops. Er zijn ook wellnesshotels met een medical spa die speciale programma's bieden voor detox/gewichtsverlies, anti-stress, burnout, menopause etc.


Op deze pagina een paar voorbeelden en neem contact met ons op voor advies en een voorstel op maat. 

Voor individuele reizigers maar ook kleine groepen en bedrijven.

Mindfulness en meer aan de Costa Brava

De Costa Brava maar ook de rest van Catalonië heeft veel te bieden qua wellbeing. Niet alleen een prachtige kust met pittoreske dorpjes en baaien en in het achterland veel cultuur, natuur en wijngaarden maar ook bijzondere wellnesservaringen.

Doe yoga tussen de wijnranken, ervaar een Sounds & Silence sessie aan zee, volg een kookworkshop en vooral ervaar de Catalan Way of Life!

Six Senses Resorts

De Six Senses Resorts liggen op prachtige locaties en bieden naast tal van wellnessfaciliteiten en behandelingen een programma met wellbeing activiteiten. Zij bieden een innovatieve holistische aanpak voor een gezonde leefstijl. Verblijf bijvoorbeeld in het Six Senses Douro in het noorden van Portugal. Een prachtige locatie omringd door wijngaarden met spa, workshops en speciale activiteiten

Healthy Life Program bij SHA Wellness Clinic

 SHA Wellness Clinic in de omgeving van Alicante combineert Westerse en Oosterse methoden en biedt speciale programma's waaronder anti-stress, detox maar ook een Healthy Lifestyle programma. 

Tijdens dit 4-daagse programma leer je een gezonde leefstijl en hoe dit thuis toe te passen in je dagelijkse leven. 

Vraag voorstel op maat aan!

Neem contact op voor een voorstel op maat. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.