Eremito
Italië
Yvonne DeBoer
Italië
02/01/2021
0 min
0

Eremito

02/01/2021
0 min
0

Omringd door 3000 hectare natuurreservaat in een beboste vallei in Umbrië en met slechts 21 kamers, is Eremito het perfecte toevluchtsoord voor iedereen die op zoek is naar rustige contemplatie.

Dit kleinschalige adults-only hotel biedt een dagelijks programma van yoga en meditatie om je te helpen rusten, herstellen en contact te maken met je eigen spiritualiteit. Dit ver weg van de afleidingen van het moderne leven. Je zult geen betere plek vinden om weer in contact te komen met jezelf. Perfect voor individuele reizigers op een wellbeing reis. Eremito werd verkozen tot het beste hotel ter wereld voor mentaal herstel door Condé Nast in 2016.

De vegetarische en veganistische maaltijden worden bereid volgens traditionele recepten uit Umbrië, met biologische producten.

Ermito biedt een yogaruimte, stoombad en jacuzzi. Massages zijn op aanvraag en er zijn diverse activiteiten zoals hiking, , sterrenkijken, wandelingen in de bossen langs de rivier de Chiani, Gregorian zang workshop en Icoon schilderen.

Er is geen internet aanwezig en dit maakt het ook een perfecte plek voor een digitale detox.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reacties
Categorieën