Hotel Kempinski Palace Portoroz Istria

Hotel Kempinski Palace Portoroz Istria

In het centrum van Portorož ligt het luxe Hotel Kempinski Palace. Met het milde klimaat en kuurtraditie van meer dan 100 jaar een heerlijke wellnessbestemming. De regio staat bekend om zijn goede keuken en heeft vele bezienswaardigheden zoals het pittoreske Piran, ook wel bekend als klein Venetië.

Het hotel ligt in een beschermd landschapspark met uitzicht op de Adriatische Zee en biedt een zwembad met zeewater, een mooie spa en diverse restaurants met lokale en mediterrane gerechten. De diverse bars en lounges liggen verspreid over het terrein en serveren cocktails, champagne, zoete deegwaren en lichte versnaperingen. De gasten van Hotel Kempinski Palace Portorož hebben toegang tot het privéstrand Palace Beach, uitgerust met luxe ligbedden, ligstoelen en cabana’s.

De 2 à-la-carterestaurants bieden eigentijdse interpretaties van lokale en mediterrane gerechten. Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt geserveerd in de indrukwekkende Crystal Hall.

Rose Spa

Ontspan in de Rose Spa met een oppervlakte van 1500 m². Met zwembad met zeewater, jacuzzi, stoombad, sauna’s en diverse schoonheidsbehandelingen. Portorož heeft een lange geschiedenis van behandelingen met zeezout en modderbaden. Naast deze beroemde lokale behandelingen biedt de spa een scala van behandelingen uit de hele wereld. Zoals hun Signature treatment Istrian Detox Ritual, een behandeling inclusief o.a. een detox-pakking en een lichaamsmassage.

Hotel Kempinski Palace beschikt ook over een fitnesscentrum.

De jachthaven van Portorož ligt op 2 km van het hotel.

Meer info/boeken ...