Prachtig hotel bij thermale bron op Ischia

Prachtig hotel bij thermale bron op Ischia

Casamicciola Terme aan de Golf van Napels, in het noorden van het eiland Ischia, is één van de oudste kuuroorden van Italië. Al sinds de oudheid is dit oord bekend om haar geneeskrachtige thermale bronnen, waaronder de Gurgitello bron, die de spa van het Terme Manzi Spa & Hotel voedt. Het elegante hotel is prachtig gerestaureerd en de schitterende beelden en goudaccenten doen het klassieke Rome herleven.

Manzi Thermae Spa

Deze spa met een oppervlakte van ongeveer 1600 m2 biedt twee thermale zwembaden (een binnen- en buitenbad), Turks bad, sauna, tepidarum, belevenisdouche en relaxruimte. Ervaar de natuurlijke geneeskrachtige eigenschappen van het thermale water met een hoge concentratie mineralen niet alleen in de baden maar ook bij de behandelingen. Er zijn ook behandelingen met fango, die gedurende zes maanden in het thermale water wordt ‘geweekt’ waarna het professionele team van artsen en therapeuten er ware wonderen mee tot stand brengt. Ideaal voor een effectieve behandeling bij o.a. reuma of gewrichtspijn, het behouden van uw gezondheid en ter ontgifting en ontslakking.

Naast de behandelingen met het geneeskrachtige water en fango worden er massages, Ayurvedische en schoonheidsbehandelingen voor lichaam en gezicht aangeboden. Aan uw conditie kunt u werken in het fitnesscentrum met Technogym apparaten voor cardio- en krachttraining.

 

Wellness op je bord

Geniet van een lichte lunch op het dakterras bij Bouganville. Voor het diner heeft u de keuze uit het stijlvolle Il Mosaico (1 Michelinster sinds november 2016), geleid door executive-chef Giovanni De Vivo, of voor een traditionele maaltijd bij Restaurant Pizzeria Gli Ulivi.

Aanbod

Er zijn diverse mogelijkheden zoals thermale wellness, fit met fango en ontgiften/afslanken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via onderstaand formulier.

  • Vul een waarde groter dan of gelijk aan 1 in.