bora hotsparesort

bora HotSpaResort - Bodensee

Aan de oever van de Bodensee ligt dit ****S-wellnesshotel met de textielvrije HotSpa (ca. 8.000 m²). Deze spa met directe toegang tot de Bodensee biedt diverse sauna’s, sanarium, stoombad en zoutgrot. Het Japanse onsenbad met een watertemperatuur van ca. 38-40 ° C geeft de HotSpa zijn unieke karakter.

Naast deze faciliteiten biedt de spa een ruime keuze uit massages, pakkingen, Ayurvedische en Balinese behandelingen, vaak ook rondom het thema ‘warmte’. Het hotel biedt ook een speciale Basenfasten-kuur. Deze kuur is gebaseerd op vasten met groente en fruit en is er vanaf 3 nachten. Bekijk de onderstaande video over dit programma.

Verblijf hier zonder of met het volgen van een vastenkuur zoals 

Ontspannen aan de Bodensee inclusief

- Gebruik van de HotSpa met het onsenbad, stoombad, sauna’s en de zoutgrot

- Gebruik van badmantel, -doeken en –slippers op uw kamer

- Verfrissingen uit de minibar

- Gebruik van nordic walking stokken

Vanaf € 118 per persoon per dag met verblijf in 2-persoonskamer op basis van logies/ontbijt. Ook half-pension mogelijk.

Snuffelen aan basenfasten of Basenfasten-kuur

Basenvasten conform de methode van Sabine Wacker betekent vasten met groente en fruit en daarbij genieten van een gevoel van voldoening. De snuffelkuur maakt het u mogelijk om het basenvasten uit te proberen en de basis voor een gezonde en duurzame voedingswijze te leggen. Het positieve neveneffect is dat enkele pondjes achterblijven en dat u zich vitaal en krachtig voelt.

Vanaf 3 nachten.

Meer info/boeken …