Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Het Waldorf Astoria Ras Al Khamaih, winnaar van de Best Resort Spa Ras Al Khamaih 2018, ligt op 50 minuten van de internationale luchthaven van Dubai en biedt naast de luxe spa, een 18-holes kampioenschapsgolfbaan en eigen strand van 350 meter aan het azuurblauwe water van de Arabische Zee. Ervaar een van de signature behandelingen in de spa!

De Waldorf Astoria Spa is ontworpen met een onderzee-thema en biedt rustgevende blauwe zijden muren met kamerhoge ramen. De centrale details van de spa brengt u naar een serene plek van vrede onder de zee, vergezeld van True Waldorf Service. De bekroonde spa biedt 12 behandelkamers, evenals een VIP-suite, een floatation-bed voor vrouwen en een hydromassagebad. De spafaciliteiten bieden ook stoombaden voor mannen en vrouwen en de signature kruidensauna van Waldorf Astoria.

Ras Al Khamaih

Dit Emiraat is nog vrij onbekend maar wordt wel de parel van de Emiraten genoemd vanwege de prachtige landschappen met zowel woestijn, bergen als vruchtbare velden. Het is het vierde grootste emiraat en heeft circa 345.000 inwoners. Circa een derde van de bevolking is lokaal en dat zorgt voor een authentieke beleving. Ervaar de gastvrijheid, cultuur en natuur in dit boutique emiraat.

Ras al Khaimah heeft veel te bieden. Van bergen, woestijnen en historische bezienswaardigheden tot stranden, mangroves en vele activiteiten. Watersporten maar ook activiteiten in de woestijn en een rit met de ZIP-line. Deze Jebel Jais Flight is de langste ZIP-line ter wereld en start in de gelijknamige bergen. Met ijzingwekkende snelheid overbrug je de afstand van 2,8 kilometer. De bergen bieden spectaculaire uitzichten en naast hiking tochten met lunch bij bedouïnen of een sunset picknick zijn er ook mogelijkheden om te overnachten onder de sterren.

Aan de 64 kilometer lange kust zijn volop mogelijkheden voor watersporten en liggen prachtige hotels zoals het Waldorf Astoria Ras Al Khamaih. Naar de terracotta kleurige groene woestijn zijn diverse tochten en zijn er ook hotels om te overnachten. Zoals het Ritz Carlton Ras Al Khamh, Al Wadi Desert welke gelegen is midden in de woestijn van het natuurreservaat Wadi Khadeja. Gazellen, antilopen en uiteraard kamelen bevolken dit deel van de woestijn.

Shoppen kan in een van de souks, op een van de markten of in een van de vijf winkelcentra met de bekende merken. Dit emiraat ligt op slechts 45 minuten van de luchthaven van Dubai.

Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook voor combinatie met verblijf in de woestijn.