Hotel Convento do Espinheiro

Hotel Convento do Espinheiro

Een paar kilometer buiten Werelderfgoedstad Evora in de Alentejo ligt Convento do Espinheiro, een voormalig  klooster uit de 15e eeuw  dat zorgvuldig werd gerestaureerd, gemoderniseerd en in een 5* deluxe hotel omgetoverd. Bewonder de prachtige originele arcades en zuilengalerijen. Heel bijzonder is de originele “kathedraal” in het gebouw.

Het hotel wordt omgeven door een 8 ha groot landgoed met oude bomen en afgelegen plaatsen en hoekjes. In deze perfecte combinatie van historische sfeer en hedendaags comfort wacht je luxe tot in elk detail.

Het hotel beschikt over twee restaurants, cocktailbar en wijnbar met regelmatig wijnproeverijen. Verder een heerlijk zwembad met zonneterrassen, ligbedden en parasols.

Convento do Espinheiro is een van de mooiste wellnesshotels in Portugal.

Spa

In de Spa kunt u gebruik maken van de fitnessruimte, zwembad, sauna en stoombad en de exclusieve spa combineert oude met nieuwe therapieën en biedt een ruime keuze aan behandelingen. Een keuze maken wordt moeilijk met behandelingen zoals aroma- en hydrotherapie, ontslakkend mineralenbad, chakrabehandeling met vulkaanstenen, chocoladepeeling en nog veel meer.

In de historische binnenplaats, de plek voor meditatie in de 15e eeuw, kunt u in de zomer genieten van mediterrane gerechten en restaurant Divinus in de oude wijnkelder serveert  Portugese en mediterrane specialiteiten.

Aanbod

Vliegreizen inclusief huurauto. Meer info/boeken ...