Lefay Resort aan het Gardameer, van wellnessbreak tot detoxkuur

Lefay Resort aan het Gardameer, van wellnessbreak tot detoxkuur

Aan het Gardameer aan de Riviera dei Limoni tussen de heuvels met olijfbomen ligt het gerenommeerde en bekroonde Lefay Resort & Spa. Beleef een heerlijke wellnessbreak of -vakantie in dit eco-vriendelijke resort dat zijn gasten wellness in alle facetten laat beleven. Een plek waar oost en west elkaar ontmoet in perfecte harmonie met de omgeving!

Zo is het resort gelegen in een 11 hectare groot park waar je kan joggen langs een 2 kilometer lange route, aan je lenigheid en kracht kan werken langs het fitness-circuit en er een speciaal park is voor o.a. meditatie, Tai Chi en Qi Gong.

 

Zowel in de keuken als in de spa wordt veelvuldig gebruikt van regionale producten. Geniet van de mediterrane keuken van Restaurant La Grande Limonaia met uitzicht op het Gardameer en gerechten uit de regio in de Trattoria La Vigna.

Lefay Spa

De Lefay Spa is verdeeld in 3 delen

  • ‘World of Water & Fire’ met zwembaden, sauna’s, grotten en kleine meren
  • ‘Nature & Fitness’ met een grote gym (met de nieuwste apparatuur) en een fitnessruimte voor workshops en fitnessactiviteiten
  • ‘The Park, in Silence and among the Stars: Trilogy in the Air’; het buitengebied voor alle outdoor wellnessactiviteiten

‘East meets West’ in deze spa met een combinatie van Traditionele Chinese Geneeskunde en westerse therapieën. Op basis daarvan worden natuurlijke behandelingen en programma’s samengesteld die de balans herstellen, een ontdekkingstocht is naar een meer gezonde en bewuste leefstijl, en verjonging en antistress als kenmerk hebben.

Ervaar bijvoorbeeld thalassotherapie tijdens de Thalgo-behandelingen of neem een bad in zoutwatermeer La Luna nel Lago, volg een wellnessprogramma, een van de rituelen of laat je heerlijk masseren. De Lefay Spa biedt ook medische spabehandelingen als acupunctuur, osteopathie en fysiotherapie.

Lefay Resort & Spa is aangesloten bij Small Luxury Hotels of the World en Healing Hotels of the World.

Aanbod

Verblijf hier puur ter ontspanning of volg een van de speciale programma’s zoals Gewichtsmanagement, Gezonde Slaap, Detox of Lefay Integral. Volg dit gezondheidsprogramma Lefay Integral voor het volledig in balans brengen en verjongen van lichaam, geest en ziel: een reis van herontdekking van een gezonde en bewuste levensstijl.

Regelmatig zijn er speciale aanbiedingen en extra’s zoals eenmaal toegang tot het zoutmeer La Luna del Lago per verblijf.

In dit hotel kunt ook verblijven zonder een kuur.

Een verblijf van 7 overnachtingen op basis van logies/ontbijt is er vanaf € 1.103 p.p.

Neem contact op voor de beschikbaarheid en een voorstel.

Recent is er ook een vestiging van Lefay in de Dolomieten. Neem contact op voor meer informatie en een voorstel.