Post an der Therme Badenweiler

Wellness Privathotel Post an der Therme - Badenweiler

In  het centrum van kuuroord Badenweiler in het Zwarte Woud ligt dit wellnesshotel dat gerund wordt door een familie. Het hotel is gelegen vlakbij de Cassiopeia Therme, Romeinse badruïnes en kuurpark. Het hotel is partnerhotel van de 'Roman Thermal Spas of Europe'.

Het is een heerlijke plek om te ontspannen in het wellnesscentrum van het hotel of de Therme maar ook om de omgeving te voet of met de fiets/e-bike te ontdekken.

Wellnesscentrum Mercurius

Het wellnesscentrum Mercurius (ca. 750 m²) biedt op 2 verdiepingen o.a. een groot thermaalwater bewegingsbad (ca. 9 x 9 m, ca. 31 °C) met massagestralen en bubbelstoelen. Daarnaast zijn er diverse sauna's, stoombad, Kneipp-bad, zoutsteeninhalatie en een ontspanningsruimte met uitzicht op de burchtruïne van Badenweiler.

In de zes behandelkamers worden diverse behandelingen aangeboden met o.a. producten van La Mer. Ook ontspannende softpack-therapieën op het "Thermo-Spa" drijfbed en vitaliteitsbaden in de Hydroxeur Royal whirlpool. Kuurbehandelingen met natuurlijke modder zoals modderpakkingen en baden, fysiotherapiebehandelingen en wellnessbehandelingen met origineel thermaal water behoren tevens tot het aanbod. Een kuurarts bevindt zich direct tegenover het hotel.

Aanbod

Er zijn diverse arrangementen met en zonder behandelingen zoals E-bike arrangement en arrangement met kuurbehandelingen. Meer info ...