duitsland

Duitsland is een heerlijke wellnessbestemming en biedt een grote verscheidenheid. Van kleinschalige wellnesshotels tot gerenommeerde kuuroorden. Het aanbod is groot met meer dan 350 kuuroorden en talrijke wellnesshotels die zich van top tot teen op de gezondheid en fitness van hun gasten hebben ingesteld. Diverse wellnesshotels bieden naast een prachtige spa een activiteitenprogramma met wandelingen, yoga, aquafit, workshops en speciale leefstijlprogramma’s zoals detoxen.

Duitsland biedt ook veel natuur, van de kust met de eilanden in het noorden tot de bergen in het zuiden. Er is een goed netwerk van wandel-en fietsroutes om volop te genieten van de prachtige natuur. 

wellnesshotels

Lifestyle Resort Zum Kurfürsten - Bernkastel-Kues

lifestyle resort zum Kurfürsten - Moezel

Dit wellnesshotel met vele spa- en saunafaciliteiten voor zowel wellness als kuren. Ook preventieprogramma Body & Mind.

HOTEL NEPTUN 

WARNEMÜNDe - oostzee 

Aan de Oostzee ligt dit hotel met gerenommeerd thalassorcenter. Voor wellness en medical wellness. Thalassokuur mogelijk.

Kunzmann's Hotel

bad bocklet

In de prachtige natuur van de Beierse Rhön in kuuroord Bad Bocklet ligt Kunzmann's Hotel.

Voor wellness, kuren en ayurveda.

Grandhotel Schloss Bensberg bij keulen

Verblijf in dit Barok paleis met schilderachtige tuinen met een bekroond restaurant en spa van 1.000 m² met zwembad. Op circa 30 min. van Keulen.
Post an der Therme Badenweiler

Post an der Therme

Zwarte Woud

In  het centrum van het kuuroord Badenweiler ligt dit wellnesshotel met eigen wellnesscentrum. Het hotel ligt ook vlakbij de Cassiopeia Therme.

MALTESER KLINIK VON WECKBECKER

In de schilderachtige Rhön ligt een van de toonaangevende klinieken voor holistische geneeskunde in Europa.

Meer dan 60 jaar traditie.

thermale baden 

BAD SAAROW

SCHARMÜTZELSEE

Op 1 uur rijden van Berlijn is dit kuuroord bekend om de modder en zoutwaterbaden. Verblijf in een van de wellnesshotels aan het meer.

BAD FÜSSING

BEIEREN

Bad Füssing is een van de bekendste kuuroorden in het zuiden van Duitsland. Door de unieke samenstelling van het water en de drie thermen.
Allgau

kuuroorden in 

Allgäu

In de regio Allgäu met diverse kuuroorden met thermale baden maar ook Kneipp-kuuroord Bad Wörishofen en Schroth-kuuroord Oberstaufen.

Bezoek ook de pagina Kuuroorden in Duitsland!

bekijk ook het aanbod in duitsland op Hotelspa.nl