duitsland

Duitsland is een heerlijke wellnessbestemming en biedt een grote verscheidenheid. Van kleinschalige wellnesshotels tot gerenommeerde kuuroorden. Het aanbod is groot met meer dan 350 kuuroorden en talrijke wellnesshotels die zich van top tot teen op de gezondheid en fitness van hun gasten hebben ingesteld. Diverse wellnesshotels bieden naast een prachtige spa een activiteitenprogramma met wandelingen, yoga, aquafit, workshops en speciale leefstijlprogramma’s zoals detoxen.

Duitsland biedt ook veel natuur, van de kust met de eilanden in het noorden tot de bergen in het zuiden. Er is een goed netwerk van wandel-en fietsroutes om volop te genieten van de prachtige natuur. 


Op deze pagina een aantal voorbeeldreizen. Bekijk ook de video's onderaan deze pagina.

Neem contact op voor een voorstel op maat! 

wellnesshotels

HOTEL NEPTUN 

WARNEMÜNDE 

Aan de Oostzee ligt dit hotel met gerenommeerd thalassocenter. Voor wellness en medical wellness. Thalassokuur mogelijk.

Kunzmann's hotel bad bocklet

In de prachtige natuur van de Beierse Rhön in kuuroord Bad Bocklet ligt Kunzmann's Hotel.

Voor wellness, kuren en ayurveda.

RHEINLAND-PFALZ

WELLNESS VLAKBIJ

Op circa 4 uur rijden ligt deze regio met vele mogelijkheden voor wellness. In de kuuroorden en hotels. Ook diverse wijngebieden.

thermale baden

BAD SAAROW

SCHARMÜTZELSEE

Op 1 uur rijden van Berlijn is dit kuuroord bekend om de modder en zoutwaterbaden. Verblijf in een van de wellnesshotels aan het meer.

BAD FÜSSING

BEIEREN

Bad Füssing is een van de bekendste kuuroorden in het zuiden van Duitsland. Door de unieke samenstelling van het water en de drie thermen.

Vraag voorstel op maat aan!

Bovenstaande hotels zijn voorbeeldreizen. Heeft u specifieke wensen en zit uw ideale hotel er niet bij? Wij gaan graag op zoek.

Neem contact op voor een voorstel van een van deze  hotels of vraag een voorstel op maat aan.

arrow_drop_up arrow_drop_down