palazzo di varignana

Palazzo di Varignana Resort & SPA

Palazzo di Varignana Resort & Spa ligt in een prachtige natuur op 10 minuten rijden van Castel San Pietro Terme en circa 30 minuten van afstand van Bologna.

Dit luxe resort biedt 5 buitenzwembaden waaronder een Infinity pool met zoet water (ca. 26 ° C) en zout water zwemgebied (ongeveer 34 ° C), kristal zwembad met glazen koepeldak. In de VarSana Spa (2500 m²) vindt u o.a. een overdekt zwembad met waterstralen en jets, Finse sauna, biosauna, stoombad, jacuzzi, gezond bad, ijscascade, Kneipp-faciliteit, panorama-fitnesscentrum en een wellness-parcours buiten. De spa biedt een holistische aanpak om lichaam en geest in balans te brengen. 

palazzo di varignana spa

In de restaurants worden regionale en internationale gastronomische gerechten geserveerd. Met lokale producten en o.a. huisgemaakte olijfolie en jam. Een drankje drinken kan in de Loungebar en het hotel beschikt ook over een eigen wijnkelder. 

Met een ligging in een park van 30 hectare zijn er volop mogelijkheden voor wandelingen of fietstochten.

Aanbod

Boek een ontspannende vakantie inclusief toegang tot de spafaciliteiten (4 uur per dag), 2 overnachtingen vanaf € 162 p.p. Of het Mediterrane Verwenarrangement inclusief behandeling en toegang spa maar ook een olijfolieproeverij met sommelier en 1 diner. Met 2 overnachtingen vanaf € 358 p.p.

Ook speciaal Fit & Actief-arrangement en Immuunsysteem-booster. Deze is inclusief gepersonaliseerd volpension en diverse behandelingen waaronder massages, natuurbaden en zuurstof-ozontherapie.

Meer info/boeken ...